Sandvis de bezea cu crema de ciocolata

de RataciriCulinare in Dulciuri, 15 Mar 2015 | 2827 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua,
  • 3 picaturi de otet,
  • 3 linguri de zahar,
  • 1 lingurita de amidon,
  • 100 g ciocolata 55%,
  • 2 linguri de lapte,
  • coaja de lamaie,
  • un cubulet de unt.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis de bezea cu crema de ciocolata:

 Bezeaua: batem spuma 3 albusuri, la temperatura camerei, cu un praf de sare si 3 picaturi de otet, cand capata o consistenta cremoasa adaugam zaharul, amidonul si continuam procesul de mixat pana cand compozitia ramane pe paleta mixerului. Incingem cuptorul la 150 grade si coacem timp de 100-120 minute bezelele montate pe o hartie de copt.

Crema de ciocolata: topim ciocolata la bain-marne intr-un vas termorezistent, punem galbenusurile batute cu un praf de sare, adaugam coaja de lamaie, untul si laptele, crema trebuie sa fie lucioasa si fina. Toata compozitia se executa pe aragaz la bain-marne, atentie la galbenusuri sa fie gatite.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis de bezea cu crema de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

anca_rm 1

16.03.2015, 10:28

Rocsi 1

16.03.2015, 21:09

monik80 1

17.03.2015, 17:48

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Tort de clatite